Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Triss i Jan , plötsligt så händer det bara...!

Att viljaPosted by Fredrik Mon, November 12, 2012 22:11:59

Är vi smarta nog att möta framtidens jobb? Det handlade kvällens (s)eminarium på Radisson hotell om där Olle Ludvigsson, Pehr G Gyllenhammar och Göran Persson m.fl. ingick i kvällens panel av talare.

Man tog upp allt från det livslånga lärandet till vad som händer med Sverige om ungdomsarbetslösheten fortsätter att växa, detta kan ju vara den oönskade myllan för en växande fascism i och utanför landet, om det även tar fart i EU.

Kvällens tes var således att kompetens och vidareutbildning var av stor vikt för att kunna möta upp de nya jobben och inte klamra sig fast vid dem gamla jobben, i dåliga tider rusta sig med utbildning och sedan när det svänger stå redo som nyutexaminerad och börja jobba, främst kvinnor sa Persson anammar dessa utbildningsmöjligheter, grabbarna håller gärna fast vid jobben de har.

På plats var en 450 pers från olika delar i näringskedjan, plus att representanter från staten och kapitalet satt på scen och höll låda.

Två timmar gick rasande fort och nästa gång, berättade Olle på slutet, skulle det handla om jämställdhet , det seminarium skulle gå av stapeln i mars. På åter.

Ha en go kväll era goingar där ute ..!

/ Frippelino

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.