Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

DRAG på Rondo/ Liseberg kan man säg =D

Att viljaPosted by Fredrik Sat, October 27, 2012 17:20:55

Att få se Lena Ph efter 20 år igen på scen var något jag sett fram emot en längre tid. Hade förstått på min omgivning att det skulle vara en BRA show, försökte därför hålla mina förväntningar på en stadig nivå, LAGOM!

Fick skjuts av Glenn efter jobbet vilket sparade dyrbara minuter då det kändes tätt på given mellan jobbet och när vi skulle infinna oss till maten innan showen.

På busshållplats hojtade grannen Nisse mig tillbaka till verkligheten där jag stod i min spotifyvärld och diggade, han var på väg till en ölprovarträff för egenbryggt sådant. Lät ju trevligt och han sa att jag skulle få pröva vid tillfälle, spännande. Han sa ” Hälsa Lena” när vi skiljdes åt.

Maten var god och lagom, samt hade trevligt sällskap till bords , bland annat var Stefan” Team Rolinski ” Bladh med oss denna kväll i sin putsade friss , vårdad till skillnad från en annan som har en mer vildvuxen look just *s*.

Lenas Show var som ett skenande X 2000 tåg, bra show men hade gärna fått varit lite längre, är ju alltid så med bra grejer att man vill se mer av dem, köpte hennes skiva efteråt i entrén, signerad och klar. Hon bjuder verkligen å sig själv med en go humor och självdistans.

Sedan efter show fick jag skjuts av Glenns pöjk/Glenn hem till port, passa å att tacka gänget för en trevlig kväll och i synnerhet Kenneth för hans initiativ, engagemang och ser fram emot nästa show som kanske blir med After Dark, kan ju vara kul att se nått regnbågsfärgat och annorlunda någon gång också, våga vinn!

Ha en fortsatt trevlig helg där ute i kulturens namn era goingar med vad ni än gör och HUR ni än gör det .. Hepp!

/ Freddan

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.