Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Det var Ipren ..den intelligenta ...

Jag mötte... !Posted by Fredrik Tue, October 12, 2010 17:43:28

Tisdag morgon blev det panik med en gång trots att jag packat väskan redan på kvällen innan men som det visade sig , missat en liten avgörande detalj, var hade jag lagt mina nycklar ..efter lite panik och spott med fräsande dök först bussen upp utanför köksfönstret sedan kikade knippan upp under en bunt reklamtidningar som jag lagt strategiskt på eftermiddagen innan.

Detta förde ju med sig att jag kom tjugo minuter snett i mitt morgonschema , ja man får ta det som det kommer när sånna här dagar vid namn tisdagar blir extra jävliga för en trött zombie. Tur att man har flex så man kan justera det hela på en vecka, ingen större skada skedd med andra ord. Men mest pinsamt om man så säger.

På bussen låg som en skänk från ovan eller var det Ipren-mannen som varit och placerat en tablett på den plats jag valde att sätta mig, ja det är en fråga vi aldrig får veta svaret på, men jag lät den ligga till bättre behövande. Tack ändå!

Dagen flöt på bra och kortisolet i kroppen sjönk undan ju mer dagen led , hade lite snack med micke om arbetsmoralen i alliansens sverige och hur den nya arbetarregeringen gjort det bättre för oss som arbetar bla bla… fick väl en topp men sedan sjönk det undan , väl det för Ladies Night för trevligare vibbar med sig när man pratar om det istället en stressig tisdagmorgon.

Herr Wieslander ville prompt att vi skulle lyssna på tennkuledunk från gamla båtmotorer , så det fick vi göra en stund under dagen, variation är ju trivsel och rätt skoj , om man skulle göra en tvserie från vårt jobb , kan ullared kan väl vi =)

”Kalas” Glenn kom förbi min arbetsplats och frågade om jag skulle med och äta fläsk på Torslanda-golfen senare vid lunch , jag tacka ja till erbjudandet och följde sedan med gubbarna och käka potatis och fläsk …mmm vad gött det är med vällagad mat.

När vi klev ur bilen tillbaka på jobbet igen så skvalade denna låt ur högtalarna http://www.youtube.com/watch?v=NDAGa3JLwIQ fantastiskt bra låt om jag så får uttrycka mig !? =)

Jobbade passet efter lunch och sedan när det var klart så var det dags att gå på Gruppstyrelsemöte och få en överblick av läget på vårt geografiska område och även lite mer övergripande information.

När mötet var klart så var det hemgång , skönt när man känner sig snörförkyld och bara vill ta en Alvedon och krypa ner i sängen för att sova bort eländet.

Det är precis vad jag tänker göra nu , så sköt om er där ute under tiden jag kryar på mig så kanske vi ses i nått friskare inlägg framöver…Hepp’ och Heja Sverige i fotbollen ikväll !

/ Dr Feelgood #)

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mikki Sixx Thu, October 28, 2010 20:33:54

Yo Rockaholic - gött ere med riktig musik!!