Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Våren ...

FilmPosted by Fredrik Thu, April 29, 2010 08:16:24

är det någon som förstår den?

Ja igår så simma jag lugnt på valhalla i typ 600 m ...tog Gaisarns råd om att ta det lugnt och ingen stress ad nota, funka rätt bra , men det va en jädra rotation på folk runtomkring men det spelar ju kvittar.

Sedan när jag kom hem så hade jag tydligen lösgjort så mycke energi som varit bundet i kroppen att jag tog ett grepp och röjde upp lite ...man vill ju ha "trivsel" hemmavid.

Imorse på bussen så hände det la inte så mycke, tazzan och greven var trötta, men Gaisarn kom med utsträckta händer upp i skyn =) men jag kan säga att metros tes från gårdagen om vackra kvinnor funkar till hundra , vägen var ju snitslad med dessa idag på morgonen märkte jag och hjärnan koppla om hela tiden ... gött att va en enkel varelse ...bättre för pumpen att vara som en sengångare i höstmörkret och inget se. mon diö !

Nej nu har jag skrivit tillräckligt med dynga för en hel dag så ni får va ifred och sköta om er alla goingar där ute så ses la vi under nån korkek någonstan ute i verkligheten..

Simma lugnt

/Fredinando

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.