Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Mössa på

FilmPosted by Fredrik Wed, April 28, 2010 08:17:16

i slutet av april , funkar la tills dess det blir snö på 1a maj.

Tarzan börjar göra sig redo för sin första flygning ner till Grekland, tänk om man var i hans kläder , det e juh så gött med start och landning. Landalagreven var något övertrött i morse ja nästan berusad i sitt beteende och när jag väl satte sig på sin plats så slockna han stenhårt och såg ut att kunna falla i backen vilken sekund som hels , men vi hade koll på honom.

Tarzan putta på honom men han verkade stensova tills han gjorde ett "Chucky"-utfall mot den samme som gjorde ett luftslag och nästa nocka Greven tillbaka till "Neverland".

Läste i metro idag att män kan inte jobba ihop med vackra kvinnor ...JA antingen e det torka eller kramp på redaktionen eller också är det vår ...eller deras där . Jag läste på ett klistermärke i ett sovrum en gång för länge sedan att Kvinnor älskar enkla saker ....MÄN! Och då kan jag tycka att den artikeln i metro är något överflödigt intryckt i tidningen. Vet man ju hur man reagerar i sånna situationer ...hm!

Nu sitter steffo o raphaela och håller sin klubbfana för inbördes beundran högt här inne så nu känns det som att det är dags att blogga ut. Ronny han höjer en skål och bjuder inte oss andra...D e la GAIS!

NU får ni hade så gött era goingar där ute .

/ "Häftis"

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.