Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Fullsatt på Tidbloms så vi fick stå upp

Att viljaPosted by Fredrik Sat, February 02, 2013 08:56:34

Gångna veckan var i Stand Up Comedyns tecken , först Soran Ismail på onsdagen , sedan fick jag ett tips om en annan komiker vid namn Shan the man och som knorr på veckan blev det show nere på Tidbloms , deras månatliga comedykväll , redigt sköj faktiskt.

Det verkar vara nått fruktsamt i kombinationen Kurd och stand up , jag svär brorsan , var blind för det tidigare men nu ser jag fett med najs , var en kurd på Tidbloms igår också å han leverera mannen ..jag svär.

Nått smakprov eller två från igår kan man ju alltid ge, en berättade om att han var från det lilla samhället Kylen, någonstans i Sverige. Ja ni fattar ju hur det blir om man är lite överviktig å säger att man kommer från Kylen…!?

Nej nu kan jag inte hitte på mer utan tänker avrunda … jo det var nått annat som sades igår som jag inte riktigt förstod mig på .. var nått om att det stod Big Tasty (Slut) på en mac Donaldsskylt när han kom fram till kassan å var sugen på hamburgare … e la inget roligt med d?? Happen to be english by any chans? … Que??

Nästa gång det garvas i Tidbloms lokaler blir den 1a mars , då kan d gött hända att man hänger där igen.

Ha en go lördag nu era goingar där ute ..sköt om er var ni än är så kanske vi hörs igen ..simma lugnt! Hepp’!

Frippelino

  • Comments(1)//knodajin.ylle.org/#post561