Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

"Han sover innan han landat"

Att viljaPosted by Fredrik Mon, June 18, 2012 19:22:08

När man suttit på konferens en hel dag så är det skönt att gå till gym och göra den sparris till kropp man har liiiite bajtigare, så fick det bli denna dag.

Väl där såg jag att Bas Rutten kopian tränade, ja ja bara köra på de maskiner som var tänkt och hoppas att det inte smäller tänkte jag.

Han stånka och stöna som en galen när han skulle lyfta vikt, jag brukar göra det ibland för att klara den sista biten men det var ju rena vrålet i jämförelse =) han blundade dock när jag gick förbi några gånger, inget agg och hantelkrig här inte, min blick brukar få en del att vilja gå å pinka sägs det men Bas han blunda …!

När jag hade tränat klart och skulle byta om så kom frågan till Bas Rutten kopian från en kille inne i omklädningsrum om en rosafärgad flaska möjligen var hans, då sa han efter en stunds tystnad …naaaj d e d ittteee !

Ja den gubben e för go , när jag en annan gång kom dragandes med en banan i bagaget så hade han en hel KLASE liggandes på bänken , bara så ni förstår nivåskillnaden *hehe*…! Där ligger man under vindskydd..!

Känner jag för en reprimand någon dag ska jag killa honom under hakan, men till dess kan man titta på detta klipp och kyla ner sig lite … Baff , baff … så ligger man där 10, 9,8,7 …Bonk! http://youtu.be/JITHsqi5Uk8

Ha en go kväll i stugorna era goingar , hasta la vista!

/Fred

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post552