Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Rakt över disk i Brunnsparken

Att viljaPosted by Fredrik Sat, April 21, 2012 16:57:34

Vid 06 slog jag upp di blå och kände att nu var det dags för kaffe, filmen för morgonen blev Kyss mej, dumbom[1964] med Dean Martin i huvudrollen.

Vid åtta tiden var filmen slut och tankarna började gå till dagens övning som var tänkt att bli politiksnack i Brunnsparken, möta Göteborgarna face to face om man säger. När jag så tampats med min akuta agorafobi så blev det riktigt skoj.

Det blev snack om allt från historia, ATP och bidrag.

Det måsta vara skoj att stå i affär när man får träffa mycket trevligt folk och så, klart att det nog brötas emellanåt men till största delen så måste det vara roligt att vara rakt över disk så att säga =)

Efteråt vart det en sväng in på Akademibokhandeln för lite bildnings rekning, köpte inget denna gång men kan vara bra att ha lite koll på vad som finns på fronten.

Sedan tog jag en promenad hemåt för nu var benen fulla med spring , tog en sväng via ICA butiken för att fylla upp kylen och på väg in i bussen hem sprang jag på en annan politiker från sociala utskottet och SDN nämligen M-politikern Jan Cedmark som vad jag förstod hade vart på årsmöte denna lördag men inte trodde på iden med helgmöten.

Efter en stund hoppa han av buss men jag hade två hållplatser kvar.

Nu sitter jag här lite småseg men go och funderar på att ta mig en lutare framför tvn.

Ni får ha en go eftermidda /kväll därute goingar så e ni välkomna åter om ni känner för det .

Hepp’

/Fredrik

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post550