Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Låta pennan glöda...

Att viljaPosted by Fredrik Mon, April 16, 2012 21:08:39

En författare ska va arg och brötig då blir det skriva av, glada författare däremot dricker som regel drinkar nere i st Tropez med herr Janzon och herr T istället.

På skrivarkursen denna måndag den 16 april 2012 fick vi besök av fru Elin Grelsson Almestad som skulle tipsa oss om hur vi kunde utveckla vårt framtida skrivande. http://elingrelsson.se

Jag ställde lite frågor kring hur hennes övergång från bloggande till att skriva en roman såg ut, detta med anledning av att min omgivning då och då frågar mig när min bok kommer ut. Vi snackades vid lite mer över kaffet och jag fick lite hum om hur man mer praktiskt går till väga när man kontaktar förlag och så.

Lunch åt skrivarkursen på Byns Bistro och det var oxfärsbiffar med potatisgratäng, smarrit värre men när jag tog mitt kaffe och två kakor blev det väsen på gänget , ”ööööh hur kan du med att ta två kakor ,tänk på de andra gästerna” ..och sedan tog de själva tre kakor när det var deras tur för en tår på tand =).. en go gäng.

Sedan var det dags att avsluta våra krönikor för att sedan skicka dem med läraren för eventuell publicering.

Efter det att vi planerat för nästa tillfälle när vi skulle träffas så tog jag första buss hem för att med kort mellanlandning bege mig ner till Härlanda Park och lyssna till några av sektorscheferna på förvaltningen. Ett väl utfört föredrag från chefernas sida förstod jag på min partikamrat Thore, gött när allt är likt isvatten klart.

Sedan var det hem och syssla lite med andra politiska bestyr, mejla lite så.Nej nu börjar det bli vacuum i huvudets kola, en dag imorgon också, buset ska ju ha sitt.Ni får ha en god natt era goingar så är ni välkomna när som , hepp’’

/ Fredrik

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post548