Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Vad ska man SIA om glass i vårsolen ??

Att viljaPosted by Fredrik Sun, April 08, 2012 15:32:15

Tänk hur radiostyrd man är med hur man går upp på morgonen, vaknade 0409 och gjorde det jag skulle sedan kände jag att rachan var stark i min kropp, jag hade en del att läsa igenom inför tisdagens sociala utskott som jag låtit vara under påskhelgen, så lugnet hade rest från min kropp , det kändes tydligt.

Satte på kaffebryggaren för att bli lite PIGG sådär i arla morgonstund, få lite fart på grejerna som vi säger. Alldeles tyst i huset, grannens undulat sov fortfarande för jag hörde inte dess komp.

När klockan började krypa mot dryga nio så messade jag Mr Big för att se om han var i blocken för promenad och efter någon halvtimme hörde han av sig, vi träffades 11 vid stora X:et på Redbergsplatsen.

Sedan gingo vi in mot city , men inte den raka vägen utan hit och dit , fram och tillbaka , under och över samt förbi , kors å tvärs.

Väl vid järntorget styrde vi kosan ner mot avenyn via haga nygata , men jag var inte fikig idag utan det slutade med en chop soy deluxe på Ming , sedan på hemväg ringde Micke meck och avstyrde kvällens utgång till en bit mat och några öl för det är en dag i morgon också då saker ska göras.

Så halvsju vid bryggeriet på Avenyn får vi se om vi hamnar på El Corazons nya restaurang , eller jag kanske hörde fel , det ger sig , så då var påsken över. Där e’ vi !

Ska mäta upp hur långt vi gick idag sedan blir det lite utskottspapper innan dags att dra på stan igen , ha en go dag därute era goingar vart ni än är så ses vi kanske i någon mening framöver , hepp!!

/Fredrik

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post546