Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Påskstämning på stan , lite öde så

Att viljaPosted by Fredrik Sat, April 07, 2012 19:34:48

Blev uppringd vid halv tio på långfredagen av Göran Larsson som sa att det var samling i Kungälv med gubbsen vid 17 tiden, detta hade gått ut via mejl. P g a att min e-post inte funkade så hade jag missat detta , nu var det bara att göra sig redo.

Mötte Göran vid kopparmärra där vi tog grön express till kungälvs busstation , klev av och börja vandra bort till restaurang Combi vid gamla posten. Henke dök upp efter ett kort tag och sedan Crille och Jonte med respektive.

Gubbsen strömma in efter hand , sedan var vi en go gäng.Vi avhandla allt från politik till barnpassning och lite där emellan. Efter några öl blev jag hungrig , beställde in en grillspettstallrik som var gör god … jummy.

Det blev en sittning på 4 timmar och sedan tog Göran å jag bussen in till stan, önska glad påsk och kul att ses, nästa gång blir i början på Juni.

Hörde från Pea idag här via sms att det varit attack på restaurang Combi på natten till lördag med machete, hur tänker folk? Har han rätt Eberhard när han skriver om det kränkta svenska folket? *suck*

Ja nu får det vara slut på lidandet för denna gång, ni har väl annat att göra än att läsa min blogg.

Ha en fortsatt god påsk var ni än är era goingar där ute … välkomna åter när ni känner för det, hepp!

/ Fredrik

Ps. http://www.gp.se/nyheter/bohuslan/1.909828-man-med-machete-attackerade-krog =O

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post545