Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Biggest looser : Väga ..Vinn!!

Att viljaPosted by Fredrik Sun, March 04, 2012 13:57:50

Fredagar då man känner extra att nu skulle det vara gött att skölja ner veckan med lite B-vitamin de dyker upp då och då, då är det bara att beivra problemet och ställa till rätta kaoset.

Efter att jag tagit emot lite handlingar från sociala utskottet vid 1630 så var det dags att göra sig klar för ett besök på Maxigrillen för en pettza och 4 öl med grabbarna grus, Salle såg lite förvånad ut när jag dök upp sådär på andra sidan körrgårn för att tjöta lite skit och socialisera mig lite, mr Big visste bättre.

När så botten was nådd då tacka jag för mig och gick hem för att svida om för en sväng till posthuset. Där var Pålle med gubba å hade trevligt, efter att ha knött maj in och runt både hit och dit så var jag tvungen att messa för att få en lägesbeskrivning om vart de höll hus, de var på ovanvåning p.g.a trängseln jag just kämpat mig igenom.

Efter några trevliga timmar, öl som hade lika lång leveranstid som all annan post i det gamla posthuset så bröt vi upp och gick till Subway för vi var lite hungriga så , Pålle hade knappt kommit till hälften på sin ubåt då Abbe och jag var i princip klara med våra , Pålle han fick sin smörgås föst.

Dagen efter var det lögardag, på slutet så var jag lite trött och somnade ifrån till jag vaknade 1306 i panik insåg att nu skulle jag inte få ut min tvätt ur torkrum, gick panikslagen och fyllenervig ner , då är det en ängel där som har tiden efter mig som öppnar och jag kan ta ut mina kläder , tuffa tider när det är lika svårt att komma in i torkrummet som på riksbanken.

Vilade upp mig under eftermiddagen och sedan på kvällen skulle man ju inte sitta lugnt hemma utan då var det schlager och videokväll i Paradiset hos Pålle & Jeppan , mysit så.

I morse så var det dags för en promenad med Mr Big för att bränna lite grann av helgens kalorier, det blev en skön sväng som avslutades med mer kalorier på Starbucks Coffeshop , ja ja cirklar ska slutas i tid och otid.

Nu vet jag inte vad som sker utan får helt enkelt leva lite i nuet och filosofera i största allmänhet , vila sig kanske helt fräckt så.

Sköt om er goingar därute var ni än är så välkomna tillbaka när det passar. Hepp!

/ Frippe Va’ sa ? Lindeman

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post544