Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Nackspärren som reste

Att viljaPosted by Fredrik Sun, February 12, 2012 08:19:54

När man vaknar upp efter en trevlig kväll på byn med seger i hockey till tre kronor och liiiite kikande på melodifestivalen då förväntar man sig lite skallebang men inte som jag vaknade upp; hostandes som en GNU.

Vem ska få denna kökkenmödding på sig, jo jag tänkte posta den till barnkalaset som husera på bordet bredvid Micke och mig på Hard Rock Cafe’, dem små liven lär ju sprida runt virus stora som ugglor så det är inte mer än rätt. =) Return to sender.

Sverige krossade ryssland så nu är dom uppvärmda för att möta finland i eftermiddag och visa vart skåpet ska stå , min nackspärr från igår som jag fick på Olearys under den enda tvn på stället som visade hockey har rest.

Vid 19tiden gled vi in på HRC och fick bytt till oss ett bord från att ha haft ett soffbord , när personalen börjar känna igen en ja då har man vart på stället en del , trevligt å andra sidan med ju.

Tog min hiqorryburgare med görgoa pommes och åt med andakt. Det visade sig att HRC inte skulle visa melodifestivalen förns det var dags för final men helt plötsligt var det två skärmar som visade Timotej och med det fick man ju nöja sig. Folk går ju kanske inte till HRC för att titta på melodifestivalen i första hand löd resonemanget och det är ju en viss logik i det kan man tycka.

Tog en öl i den nedersta baren innan vi tacka för oss och gick ut i den sena kvällen , vandrade ner mot dablajners , utanför stod Markko och en annan snubbe pratandes men när jag heja på Markko så blev det först ett Hej på dej politikern och sedan var 03 eller 05 snacket igång en stund sedan fortsatte jag och Micke resonera på väg till bussen, är väl pengafrågan i någon vinkel som gör detta ,som vanligt.

I väntan på nästa instans, de som anpassar sig bäst lär ju lösa bitarna i vilket fall som helst, ja vi får se.

Buss hem vid 22 kändes ju rätt redigt och lagom.

Ja nu sitter man här och hostar , hoppas det lättar under dagen med hjälp av honung och tea. Sköt om er där ute goingar , hasta la vista.

/Frippelino

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post541