Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Semla No.7

Att viljaPosted by Fredrik Sat, February 11, 2012 11:01:59

Fredag morgon då ville jag inte höra talas om någon öl och utgång , men när eftermiddagen kom och det vart på tal igen då var det Fred Astair som tittade ut , så man kan ändra sig.

Lunchade med Korken, Raffe & Kalas ute på Torslanda golfen , han som drev Dojjan en gång i tiden fixar nu görgött käk till sina gäster och en görfräsch salladsbuffe' får jag allt säga.

Sa till Micke att jag hade lite svaga planer för kvällen men att det var bäst att vi hördes av när jag tränat klart, när träning var klar då fick han messet ” Vi hörs imon =) ”

Pålle, Granis & Abbe stod på post i den nya baren i gamla posthuset , hörde av Pålle under kväll men när paus blev för stor mellan messen så blev jag SLÖ så jag gjorde mig helt enkelt klar för bädden efter ett tag och knoppade in. KUL man är!? =)

Gick upp vid 07 tiden för att roa mig med att tvätta, det var lite kyligt i tvättstugan och det såg ut som någon hade letat efter kopparledningar men inte hittat några, man hitta i gamla tvättstugan minns jag. Men allt var i sin ordning så jag fick tvättat.

I eftermiddag och kväll blir det utgång , olearys vid 17 tiden eventuellt ( Hockey VM ) och sedan melodifestival vid 19 tiden är planen. Juha prata något om musik på M/S Marieholm vid 16 tiden där några från tv-serien ”Nordstan” skulle spela, se om jag svänger förbi där allra först , det gäller att knyta ihop säck.

Ja det var min lilla lägesrapport för nu , hoppas ni får en trevlig helg vart ni än är era goingar så syns vi förhoppningsvis snart igen , till dess simma lugnt och ”Trivsel” gäller det vet ni ju om =)

Hepp’

/Frippelino

Ps. Pea du hade rätt om att tv serien Sons of Anarchy är rätt underhållande.

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post540