Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

På skoj eller ej?...

Att viljaPosted by Fredrik Thu, February 09, 2012 21:42:15

I morse vaknade jag i samma veva som klockorna slog , king kong!! Snoozade en tio minuter och under den tiden såg jag en utlagd tråd på FB från familjeforum.se som handlade om hur frun kommer på sin make med onani och därefter begär skillsmässa , ja där e vi som vi säger va!

Ska det kallas otrohet, jag skulle vilja beteckna det som uttryck för saknad mer (Fast vad vet man från fall till fall). Om det nu är så att hon förfasar sig över att tåget är på väg från station då är det väl bara att hoppa på sista vagnen, eller hur ?

Fruktansvärda scener i ett dockhem. Går det an ? Han vidtar en nödåtgärd och hon får sin anledning att gå isär, inte lätt med relationer men detta är väl ändå att ta i?! =)

Svår humor kan jag tycka och en svag doft av samhällsproblem då statistiken visar att 50% av alla äktenskap inte håller, kanske roten till det onda hittas i tråden på detta chattforum?! Man kan ju lätt fråga sig om dessa trådar ska vara seriösa eller bara är på sköj?!

Ja det gäller att läsa det finstilta innan man skriver på, giftermål är ju som ett kollektivavtal så man måste ha klart för sig när man riskerat begå avtalsbrott, bra å andra sidan att veta vad gränserna går om man så får uttrycka sig, nu kommer väl Maria Pia Boetsius och Mauritsius att höra av sig och kräva att jag ska ha en slips med syrullar på mig , men i så fall är jag beredd att ta konsekvens och bära den.

I övrigt så var det rätt kallt i morse och jag hade inte tagit på mig långkallingar så jag hade frusna lår när jag dök upp på jobbet men näsan var kvar i sin helhet.

Var lite piggare denna dag märkte nog Ralph.

Vid lunch var det iväg till New City i Torslanda och buffe´ala asien.

Sedan efter sista rasten var det avdelningsmöte som blev något längre, den demokratiska processen måste ha sin gång.

Efter det tog jag en facklig timma och jobbade med ett informationsblad som snart skall delas ut bland medlemmar på mitt område.

Efter jobbet blev det promenad hem i det fina vädret och när jag kom hem , fick landa en kort stund så var det iväg på förmöte med min grupp i SDN inför kommande SDN-sammanträde.

Nu sitter jag här och börjar bli gäspig , hoppas ni har en fortsatt skön kväll i stugorna era goingar så kanske vi syns i inlägg framöver.

Gonatt!

/ Frippe Lindeman

Ps. Drar mig till minnes en episod i forntiden då jag blev uppraggad av en tjaj , vi dansade och det blev lite spännande ända fram till det att jag kuggade på frågan om vilket stjärntecken jag var och mitt svar ”Lejon” följdes av kommentaren ” Nej då passar vi inte ihop” ..Hon var skorpion om jag minns rätt , vad jag vill säga är att jag missa det finstilta och föll i gropen *hehe*. Men den coolaste nobben jag upplevt i vilket fall. Man ska lära sig den hårda vägen.

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post539