Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Trötter på gymmet och skrota

Att viljaPosted by Fredrik Wed, February 08, 2012 19:40:45

I morse gick ettan framför oss den sista biten från Ullevi till Drottningtorget men jag kände att min bussåkarkompis Lillian inte var helt knäckt heller men alls inte nöjd. Väl framme hejade jag av henne och gick till min nästa buss ut till jobbet.

Nån tjaj på reklamaffischerna fick Tarzans huvud att vrida sej 180 grader , han kunde fått nackspärr stackarn =) Den förlorade sonen GAIS-Janne var tillbaka och väl över på Hisingen så fick vi se Amazon-Björn spring och hinna med buss även denna dag , bra för konditionen.

Väl på jobbet så råka jag få igång Jocke så han ville bara snacka politik, tala är silver tiga är guld, iaf så tidigt på morgonen, sen kom han för en rond till senare på dagen men det var inget personligt bara business. En del av processen som Hasse sa en gång.

Mötte Janne , Tarzan , Kalle och Bengan m.fl på lunchen och man kunde tro att det var fredag redan.

Dagen flöt på bra och helt plötsligt var det dags att stämpla ut för att gå och träna, en som såg att jag inte var piggelin denna eftermiddag var Ralph vilket han poängterade med en viss rätt =) När jag sedan väl dök upp på gymmet så var tanken på Body Pump utbytt till en vända vanlig maskin träning , men lite ångrade jag mig *suck*..men men får kompensera det en annan vecka när formen är bättre.

Sedan efter träningen så började tarmen suga efter thaimat, så det var ju bara att följa instinkt och besöka restaurang thai nisa där det gick att få en pad thai på två röda minuter för att kunden innan inte hämtat sin mat , det var värt 11 kr i dricks.

Så nu vet jag inte att skriva mer utan får önska er en fortsatt skön kväll därute era goingar så kanske vi ses här igen framöver …ja välkomna!

Xiexie , gan bei!

/ Frippelino

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post538