Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Alla reser till Thailand B-)

Att viljaPosted by Fredrik Mon, February 06, 2012 20:07:45

Är det inte typiskt att när man väl får för sig att ta ett kort på Posthotellet på andra sidan gatan så dyker det upp en buss och ställer sig mitt i vägen, detta börjar bra tänkte jag och sa det till Tarzan som just dykt upp på hållplatsen från sitt pendeltåg. Han bara garvade och började snacka hockey.

Efter att helgen varit hyggligt fri från C2H5OH så var mitt sinne klart som isvatten, på gott humör var jag men dagen började i något uppförslut kände jag och när delar av utrustningen jävlades med mig då sa jag till lagbasen att det var nog lika bra att jag tackade för mig resten av dagen, han köpte inte det! =)

Till lunch blev det pasta carbonara, det var gött.

Sedan flöt eftermiddagen på lite bättre, mitt humör var det dock inte något fel på under hela dagen utan det var mest strul i processen som testade mig, men sådant får man räkna med.

Efter jobbet var det så dags att gå till gymmet och träna lite, det var en del folk men inte så att det blev trafikkaos vid maskinerna. När jag var klar och stretchat så var det gött med en dusch och sedan vandra hemåt med trunken på axeln, funderar på att hitta en rygga modell större så att jag får plats med skor m.m. för träning. Ska kika på’t!

Nu sitter jag här och börjar bli lite småhängig efter att jag ätit och läst lite handlingar inför morgondagens utskottsmöte.

Får önska er en fortsatt trevlig kväll där ute goingar vart ni än är.

Hasta la vista !
Hepp’

/Frippelino

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post536