Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Blomstermåla 1904

Att viljaPosted by Fredrik Sun, February 05, 2012 16:31:57

Tog en innan solen går ner promenad för att få lite rörelse och luft trots att det hade vart bekvämare att stanna inne och päsa. Hade lite sol längs vägen men den dök mer och så när jag var tillbaka i hemtrakterna så var den nästan borta, passade på att handla på mig lite stuff på ICA och gick sedan upp till bussen för att åka sista biten.

När jag kom hem såg jag att Jeppan skickat ett mess om att se schlagerfestivalen ihop med honom och bror sin men jag hade en del utskottshandlingar att läsa igenom så det passade inte så bra.

Plöjde en del handlingar under kvällen men det var ju inte som att läsa Kalle Anka utan mer som en blandning av MAD och Lars Norén. Hårda papper ute i stugorna om man så får skriva.

När man sedan under kvällen med ett öga gluttar på Melodifestivalen då kommer en mening upp i skallen på en; Allt är möjligt!

När spektaklet var slut då var det dags för att ge James Bond ett getöga , det var roligt då jag inte sett hans bravader på ett tag.

På söndag morgon vaknade jag alltför tidigt , somnade om och gick upp och hångla upp kaffebryggaren vid 0730 och gjorde nått som liknade en hotellfrukost vad gäller innehållet, kaffe juice och en Dagobertsmörgås =) modell mini =P

Läste några handlingar medans jag väntade på att klockan skulle bli 0930 så jag kunde ringa Jocke och få ut honom på en havsbandspromenad ute i Särö som vi pratat om lite löst på fredagen. Fick tag på honom och sedan tog jag buss vid 1104 och anlände Särö Gården kl 1222.

Vi åkte bil ner till Blomstermåla Wärdshus www.blomstermala.net/ och parkerade, men sa att dom har säkert öppnat fikeriet när vi är tillbaka och det hade de , så efter att ha halkat runkt på klipporna någon timme så var det gött att krypa in i det varma wärdshuset för att njute en After noon Tea med varm choklad och scoones , det är kvalitet sånt , och trivsel naturligtvis =)

Jocke tackade mig för att han blivit utjagad för annars hade han bara blivit nersjunken i soffan hemma , så då får man väl vara dubbelt nöjd då. Sedan körde han mig till Linneplatsen där jag tackade för en trevlig eftermiddag och stegade mot hagabion där jag tog bussen hem.

När jag klev på bussen satt det två tuffingar som blockera vägen till ledig plats , men dem släppte förbi mig motvilligt =) Hoppas dom inte var så hårda att dom krackelerade bara *hehe* men då kan dom köra make up bara och spackla sig lite.

Får se om det blir söndag middag på Frankes , den som lever får se.

Ha det gött där ute goingar så är ni välkomna åter , hepp’’

Gan Bei , Xiexie! =P

/Frippelino

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post535