Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Vad visar (Ist)appen tro ??... -16!! Brrr

Att viljaPosted by Fredrik Sat, February 04, 2012 08:59:02

När stämpelklockan tackat för gott utfört arbete på fredagseftermiddagen så gick jag från arbetet med AC/DC i hörlurarna, solen i ansiktet och siktet inställt på gymmet. Kort sagt , det var helg.

En helg jag inte bokat upp mig på någonting, förstod på snacket runt i kring att det skulle bli fimbulvinter över helgen, så då kunde det vara gött att ta en time out -helg från allt springande på stan och gå i kortare ide.

Skönt att låta musklerna jobba lite , sedan tvaga sig samt gå från gym och känna sig nöjd med insats & ta helg på riktigt, gött så änna =)

När man väl bestämt sig för att koppla av då börjar tankarna genast ” vad ska jag hitta på ” gapa i hövvet. Vid närmare eftertanke så har ju handlingarna från Sociala utskottet kommit så jag får väl ta och gräva ner mig i dem under dagen här och efter det är klart lär jag inte vilja se åt Edward Munchs ” Skriet” utan möjligen se ut som ett.

Aberlour och en bit mörk choklad var det som förgyllde min fredagskväll, sherryfatad whisky är todis det =P

Se om jag ids sticka ut näsan idag , frågan om det alltså, vill ju inte se ut som en sfinx utan snok. Nej nu kan jag inte uttrycka mig mer för stunden, ni får ha en cool dag era goingar där ute vart ni än är ,ni revar kanske segel på Båtmässan eller smeker bomlådan i teak från På Vinden AB, vad vet jag …hur som helst … Simma lugnt !

Ohoj!

/ Frippelino

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post534