Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Pigg...! =)

Jag mötte... !Posted by Fredrik Tue, May 18, 2010 08:15:02

När jag på väg till gymmet efter jobbet på måndageftermiddagen stöter ihop med två tjejer där den ena kommer fram till mig och frågar om jag har en tia, då hajar jag änna till, viftar med en krona men då säger de iaf att det var snällt men ändå, har tiggeriet kommit till vanligt folk i sverige , pengars värde tänker jag och drar vidare.

Efter träningen vart jag några timmar på Frankes med Pea och han kompisar , tog en öl med hamburgare , prata lite I phone m.m , funderar på att skaffa en , nu blir mr Nikon nog röd i ansiktet =) men säger kanske.

Sedan när jag varit till ICA och handla så står det en määän utanför entren på huk och reser på sig när jag kommer ut och går emot mig och frågar, ” ..du killen , har du nått som skrammlar du kan ge t maj…?..” och denna gång hittar jag 6 spänn … visar o ger honom…ja det får la gå säger han och vänder sej bort… fan hur stor är minimigåva nu för tiden ? Duger det inte med smulor längre , sparvarna vill tydligt ha hela bullen ,,mon dieu! ..tacksamhet?? vart e vi på väg… är det där fördelningspolitiken är i dag??? Tydligt, tydligt!!

Nu idag e jag klart piggare än jag var nån gång under måndagen , men Tazzan klaga som vanligt på att tisdagar är de värsta dagarna , hans ögon stod i 180 grader så ni förstå ju själva och änna lutad mot plexiglaset i kuren…! TRÖTT eller?? =)

Ja då får vi änna se vad dagen har i sitt sköte , ser ju molnigt ut just nu i skrivande stund men det kan ju ändra sig..Gaisarn sa att det skulle bli 18 grader på eftermiddan , bara hoppas han har rätt…

E så gött när man sitter och skriver och tankarna byts mot vaccuum … det blir bara en dimmig stirrande apatisk blick av alltihop och man vill bara blogga ur …och det är la tiden mogen för nu.. Ha en go dag där ute i värmen era goingar så ses vi i nästa inlägg…!

Alea acta est !

/ Frippelino

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post221