Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Sötaste rompen..

Att viljaPosted by Fredrik Thu, May 06, 2010 08:17:20

i världen , tänk vilka låttexter det skrivs nu för tiden . Satt på gymmet i måndags och lyssna på en som jag tyckte rätt käck låt när hjärnan börjaade analysera vad som egentligen sjöngs..." You got the sweetest as in the world" /Alex C ...sicken poesi tänkte jag och körde vidare . Ja där ser man hur d kan va...när den konstnärliga friheten bryter ny mark.

Innan jag satte mig här vid knapparna så hade jag en diskussion med "Plåt"Jocke om vad som är viktigt i livet , hur vi människoapor beter oss egentligen osv,allt detta med anledning av att han sett debatt på tv kvällen innan . Kom väl inte fram till nått nytt mer än att mycke bananer är bra att ha ...och de ska vara mogna.

Det va änna skönt att simma lugnt 800 m under onsdags eftermiddan på Valhalla , sedan när jag tackat för mig så höll jag på att riva ner en hylla full med choklad/ energybars =) man blir ju så bredaxlad av att simma ni vet och så bagen på det då far man fram som en skyffel och röjer allt i sin väg *hehe*. Man får se upp och tat lugnt o en toy.

Nej nu är rasten slut

Ha go dag era goingar och ut och njut i vädret det fina

Hejsvejs !

/Freddan

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post208