Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Ölprov ...! #)

Att viljaPosted by Fredrik Sun, May 02, 2010 11:14:46

När jag väl kom ut till Juhlia efter mycket vel så fick jag en kall Carlsberg i näven som en slags välkomstdrink, hängde av mig och gick in i salongen och hälsa på övriga ölprovare för kvällen (kan tyvärr inte namnge dem ) *skäms lite*.

När även Robert och Elinor var med på tåget så satte provet av 6 ölsorter igång och det var weisbier , ale , staut , Millers och gud vet allt som vi skulle bedöma och betygsätta , det vart en rolig övning. Weisbier är inte riktigt min grej kan jag säga även om en av gästerna hade för sig att jag var ett sånt därnt ölproffs =) tack för komplimangen. Ölgäst i alla fall för kvällen kan man säg.

Sedan när vi hade haft kul och trivsamt vid bordet nåra timmar och tilltugget vart slut så tog jag bussen in till Heden och gick hem i senkvällen , gick väl i någon form av s-walk gångbanan fram tills jag till slut satt nöcklen i låset och fick slänga mej i bingen efter en späckat trevlig dag… =)

Änna gött att det är söndag och vilodag , nu ska jag logga ut så ni får han en skön söndag era goingar där ute var ni än är..!

/ Miller

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post204