Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Alla röstar rött i Göteborg!

Att viljaPosted by Fredrik Sun, May 02, 2010 10:39:44

Lite bakis på första maj så tog jag mig ner till Järntorget för att möta mina fackliga kamrater , där bland annat min bror Niklas ingår. Ställer mig lite bakis i baren och ska feppla upp kosing för att betala min Gambrinus när Berra dyker upp, tjötar lite med honom , men gillar inte folksamlingar när jag är bakis känner jag starkt =) vi går ut en sväng för att ta lite kyla och sitta ner en stund under värmelamporna. Sköna Maj hon verkar lite sval i början om man säger så.

Till slut när jag får en sittplats så sjunker jag ner och känner hur en stänk av apati komma över mej ..inge kul..men den sköljer jag sakta bort med den gula lösningen på många problem. Efter att ha gått in o beställt öl nummer två så dyker bror min upp med Glenn i släptåg , tjötar lite så , tjingsar lite och sedan e det split vision på dem då står jag helt plötsligt som Arne Anka och håller en lyktstolpe för några minuter när glenn vinkar till sig mej och vi får sitta lite tätt i en träsoffa tre pers , mysigt.

Sedan helt plötsligt så börjar det bli bråttom , uppställning i tåget (kl 15) för att ha en halvimme att ställa upp gänget, 1515 får jag ingen ro utan går upp och ansluter till IF Metall ( Volvo) med Fatima i släpptåg. Vi hittar tillslut vart vi ska vara och det är en bit längre upp på gatan än vad som är brukligt , folk verkar ha gått man ur huse. Gött så änna.

Sedan när tiden är inne så går vi bärandes våra banderoller och mellan varven så sjunger vi en go trudilutt…Alla röstar rött i Göteborg! …(Mel. Alla heter Glenn i Göteborg) en fyndig grej kan jag tycka =) Går Linnegatan , Alegatan, svänger upp mot Handels svänger bort mot Vasaplatsen för att avsluta marchen upp på Avenyn.

Sedan så var det dags att lyssna på bl a Vanja Lunby Wedin som var huvudtalare. Solen dök upp när hon börja tala så det blev riktigt härligt där vid poseidon.

Efter talet så var det dags att äta något och ta en öl , det sluta med två öl och Chop Seuy på Tien Tsin på Engelbrektsgatan http://www.tientsin.biz/ med Biggles, bra förslag. Å guu va gött d var att besöka toa när man vart nödig efter tåget, allt för att unvika en olycka , va ju sånn kö när jag skulle till wc på Bishop att det var ju bara att ta det. Never mind.

Sedan sa jag hejsvejs till Biggles och drog mot heden för att ta bussen ut mot tolltorpsdalen och ölprovning hos Juhlia…

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post203