Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Godis e gott , godis e gott !!

Att viljaPosted by Fredrik Sat, May 01, 2010 08:32:41

Fick frågan under fredagkvällen varför jag ska ut och demonstrera på 1a maj och det tycker jag är en berättigad fråga att ställa.

Svarade att det var mot det alldeles för rättvisa samhället och mot att för få cancersjuka vill jobba fulltid. För det är väl sådant samhället ser ut idag, mer Toblerone åt det godistörstande svenska folket som givetvis ska betalas via en gigantisk avgift istället för en kränkande skatt. Det e la så att avgifter är roligare/mindre smärtsamma för plånboken att betala än skatter , är det för att summan av avgiftskardemumman är lägre än skattebördan , eller vad är grejjen här?

Jag får fråga kronblom på sofflocket , han brukar ha läget klart för sig.

Eller om jag själv skulle ta och lägga mig där , det ser ju onekligen rätt skönt och mysigt ut , det är la upp till mig att välja om jag vill jobba eller inte , ska nog ringa Littorin och fråga om vi ska ta ett parti dataspel , fast han verkade nog lagom sugen sist , finns ju hur mycket som helst att göra på gården.

Nej nu har det goooa ljudet av bryggande kaffe slutat så det är nog dags att ta sig en balja lut och en macka och filosofera vidare över hur läget i Svedala. Vi har det alldeles för bra och försäkringskassans läkare är ena jädra mesar … ! eller hur ?!

Så därför ,på med skinnvästen , ta er en återställare och ställ upp i ledet mot kvalen var ni än är, och börja demonstrera mot vad ni ogillar för annars gör någon annan det….så får ni ju lite motion också. Annars kommer kanske Anna Skipper *hehehe*

Eller ni kan tycka vad ni vill , det är upp till er ,för det gör ni ändå. Bra va !? …

Ha en go lördag =) era goingar där ute.

Var rädd om er!

/ Freddan

PS. Käka aldrig knäck …som komma från Barsebäck. Fan ..Mona borde ju kunna vara en grymt bra omslagsflicka för Toblerone här i Svergie i alla fall … eller det kanske inte va så bra , alltid retar det någon, inte bra reklam kanske.

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post202