Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Frankes fyller år idag!!!!

Att viljaPosted by Fredrik Fri, April 30, 2010 11:17:44

På torsdagskvällen ringde mr Nikon upp mig undrandes om jag vart sugen på en bit mat på Frankes och så fick det bli , slutade på en laxpasta och två öl (Gambrinus) Mmmummsfullibibblan. Tröttheten gjorde sig påmind men jag genomförde besöket utan att vara alltför otrevligt gäspig antar jag. Det var en del folk på stället och gänget bakom öldisken jobbade på bra , mannen utan problem dök upp efter en stund och sa hej sen såg jag inte till honom mer .

När vi vart nöjda betalade vi Mia , tackade för oss och lämnade av. Skönt slippa gå upp dagen efter på en vardag. Dagen idag började med lite zoega bryggkaffe och Bengt ”Alcase” Fritjofsson i tvn. Bättre start får man ju leta efter.

I kväll blir det cortegeetittande på Vickys vid vasaplatsen/achebergsgatan med Landaagreven och Gaisarn bl a. Ska försöka vara där vid fya och paxa ett bord om möjligt. Sedan när tåget dragit vidare är planen att ta mig till Pusterviksteatern för nått släpp av en bok , ja det kanske inte i ödmjukhetens namn blir av ,vi får se om jag ansluter dit.

Sedan på första maj ska man ju lite halvpackad demonstrera mot kvalen , de egna och gemensamma. På kvällen blir det ölhävar…nej ölprovning hemma hos Juhlia…!

Söndagen kan kanske bjuda på en bit mat på …ja ni gissa nog rätt …Frankes! =) Som för övrigt fyller 6 år denna valborgsmässoafton 2010 …trevlit trevlit !!

Så bikten nu har jag ventilerat lite vad som hänt , simma lugnt där ute era goingar så är ni välkomna i nästa inlägg

Hasta la vista!

/ Skäggi Vara

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post201