Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Morgongänget

Att viljaPosted by Fredrik Wed, April 21, 2010 08:16:59

satt på bussen i morse, Landalagreven, Tarzan , Gaisarn och jag ...och förde lite liv längst bak i bussen, sen kom amazonbjörnen , inte amazonkvinnan direkt.

Landalagreven berättade att han fått hövvevärk när han jobbat med "shackmästarn" för denne hade tjötat hele tiden och närmare och närmare han öra...stackars pajk!

När vi närma oss jobbet så gled samtalet in på moppning osv å då dräpte Landalagreven till med den gången han skulle köpa en Mopp på NETTO, nått erbjudande , i den första butiken han var inne i sålde dom tillhörande spann med blad men inga skaft , dom var slut...och när han gick till nästa NETTO-butik så hade dom skaft men inga spänner eller blad. Vad säger man ...Världsklass ! ... Sen var han så trött när han kom hem att han inte orka städa , och det regna också!

Kom osökt att tänka på en historia om en kille som skulle bli kock men han hade för dåliga betyg och sen när han till slut kom in på bagarlinjen så går dumfan och blir allergisk mot mjöl ...ja livet e inte rättvist som man säger.

Nej nu får det vara bra för nu...simma lugnt era goingar!

/Freddan

  • Comments(0)//knodajin.ylle.org/#post186