Knô daj in

Knô daj in

Baka pizzor

ska det göras på denna sida och en och annan paj också eventuellt ...smaklig spis på er alla goingar där ute =)

Fint

Att viljaPosted by Fredrik Fri, April 16, 2010 08:16:43

väder idag kan man säga ...Tarzan var en aning flygrädd i morse vid busskuren och hoppades på att hans livs flygpremiär skulle uppskjutas pga att det är vulkanutbrott på Island, men jag sa till en början skärp dej...men kastade in handduken efter en stund när jag insåg att han var rätt rädd stackarn.

Gaisarn gjorde ju entre på hållplatsen med upppsträckta händer och ett leende som sola i Karlstad. =) Det gick som på rotamos ...swisch bara ...MÅÅÅÅL!

Landalagreven skulle ha fredagkvällen till filmkväll med bärs och splatterfilm med viljelösa zoooombies i nån film , ja den hjärnan skulle man vilja titta in i , karln är ju FAN rädd för sitt eget blod , JA!

Ja nu sitter dom lyckliga kompisarna här utan hockeyfrilla och nynnar på en låt som dom inte vill tänka på...tänk vad man kan påverka sin omgivning egentligen , man nynnar lite o sen e det färdigt...skrämmande med sånna där hubba-bubbalåtar som sätter sej i hövvet o inte vill släppa taget...! When I need...löööv!

Hörde jag en skål ...eller e kaffedrinken slut? Ja ni får ha det så jävligt så kanske vi ses i nått kommande inlägg...sköt om er alla goingar där ute =)

/ Frippe

  • Comments(1)//knodajin.ylle.org/#post182